Mango je plné antioxidačních látek (quercetin, astragalin, kyselina jablečná, glutamin a další), které posilují paměť a činnost nervové soustavy a mozku, doplňují organismus železem, hořčíkem a vápníkem, a dokonce má afrodiziakální účinky. Příznivě ovlivňuje srdeční funkci.
Použití: s vodou, s kostky ledu, plátke citrónu nebo snítkem máty. Do čaje, ovesné kaše, palačinek, na knedlíky či zmrzku.
Skladování: Pokud si hned nesmlsnete na celé lahvičce, uložte po otevření sirup do lednice při teplotě 4–8 °C a spotřebujte do 4 týdnů. Sirupu nesvědčí přímé sluneční záření a extrémní teploty. Sedlina není na závadu, naopak je důkazem přírodního původu sirupu.
Složení: mango (20 %), třtinový cukr, voda, bio citrónová šťáva.